MENU

YouTuber Timesロゴ

SEARCH
動画検索 YouTuber検索
詳細検索
視聴回数 回以上
詳細検索
総視聴回数 回以上
チャンネル登録者数 人以上

振り返って:記者会見ルッテとデ・ジョンゲ:「今は憂慮すべき状況ではなく、エキサイティングなままです」

HOME NOS 振り返って:記者会見ルッテとデ・ジョンゲ:「今は憂慮すべき状況ではなく、エキサイティングなままです」
1

NOSChannel

登録者数209,000人
99,479,880 20
2020.09.03
再生回数:168,223回

振り返って:記者会見ルッテとデ・ジョンゲ:「今は憂慮すべき状況ではなく、エキサイティングなままです」

Het kabinet ziet nog geen reden om de coronaregels te versoepelen. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames is weliswaar al een tijdje stabiel, maar volgens premier Rutte kan dat zo weer veranderen. “Het blijft spannend, zeker nu we allemaal weer terug zijn van vakantie”, zei hij op een persconferentie vanavond.

Hij zei heel goed te begrijpen dat veel Nederlanders het moeilijk vinden om de beperkingen vol te houden. “Maar focus je op wat wel kan. Het verschil met een half jaar geleden is heel groot. Nu kun je na een week hard werken gewoon een biertje drinken op het terras.”

Lees meer op https://nos.nl/artikel/2346352

Meer video’s? Abonneer je op ons kanaal! https://www.youtube.com/nos

—————————————————————————————————————

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Hier vind je iedere twee weken op donderdag een video waarin Winfried Baijens Achter de headlines gaat en in de verhalen duikt van mensen die voorbijflitsen in het nieuws. Je vindt hier ook de Bevrijdingsjournaals waarin we je laten zien wat er 75 jaar geleden gebeurde met de techniek van nu. En via onze livestreams brengen we je op de hoogte van grote nieuwsgebeurtenissen .

Vind je onze video’s leuk? Abonneer je dan op ons kanaal: https://www.youtube.com/nos

► VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van onze video’s vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: youtube_reacties@nos.nl.

► OVER NOS: Wij zijn als publieke omroep verantwoordelijk voor een brede nieuwsvoorziening die betrouwbaar is en onafhankelijk. Je vindt ons op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, YouTube, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.

► VOLG ONS HIER:
https://www.nos.nl | Instagram: https://www.instagram.com/nos/ | Twitter: https://twitter.com/NOS | Facebook: https://www.facebook.com/nos/

Download NOS voor iOS: http://apple.co/1JObNaK
Download NOS voor Android: http://bit.ly/2d4GJN7

OTHER VIDEO LIST NOSのその他の動画一覧

TOP